A few days left... - Reisverslag uit Manila, Filipijnen van John Passchier - WaarBenJij.nu A few days left... - Reisverslag uit Manila, Filipijnen van John Passchier - WaarBenJij.nu

A few days left...

Door: John

Blijf op de hoogte en volg John

23 December 2006 | Filipijnen, Manila

Het einde komt in zicht en binnenkort ben ik dan weer te vinden in het kikkerlandje Nederland. Ik denk wel dat het aanpassen wordt aangezien het hier nog erg lekker warm is ;). Kerst komt eraan en omdat het dan ook zo warm is is de kerststemming voor ons hier anders dan normaal. We gaan kerst vieren bij m'n tante Loy in Tarlac. De belangrijkste dag is de 24e. Dus morgen gaan we in de ochtend naar Tarlac en de volgende ochtend gaan we weer terug naar Manila omdat de andere familieleden hun kado's komen ophalen. Ja de afgelopen dagen flink geshopt om voor al onze neefjes en nichtjes kado's te vinden maar we zijn geslaagd uiteindelijk. Ook zijn we geslaagd om onszelf te verwennen, voor mij betekent dit dat m'n moedertje me heeft verwent, hehehehe :). Heerlijk ;). We zijn nu in onze kamer en gaan zo onszelf weer verder verwennen met een massage ;). M'n oom Rudy gaat ook mee en voor hem is het de 1e keer. Dus ik ben benieuwd wat ie er van vind. Vandaag ook m'n andere twee zussen gezien, Joanna en Jenny en hun kinderen. Erg leuk om ze weer te zien :) ook erg apart. Ik heb nog steeds niet alle nichtjes en neefjes gezien maar ik ben er bijna. Ja we hebben hier een grote familie. Andere bijzondere gekke dingen hebben we niet gedaan anders dan shoppen. We zijn nog wel een aantal keer getrakteerd voor een etentje door de oude vrienden van m'n ma. Dat was erg gezellig en we hebben de laatste tijd ook weer wat beter gegeten. Je wordt het toch wel zat om elke dag uit eten te gaan. Je weet op een gegeven moment niet meer waar je heen moet, jaja een erg luxe probleem, i know ;). Maar ik hoor net dat we gaan.
Bij deze willen wij jullie allemaal FIJNE KERSTDAGEN TOE WENSEN EN EEN GELUKKIG NIEUWJAAR!! Maar ik hoop een aantal van jullie persoonlijk een gelukkig nieuwjaar te kunnen wensen :).

MERRY MERRY CHIRSTMASS!!!!!

John en his Mom

• 23 December 2006 - 11:11

MING:

Hai ja Pokkemon,

Jij en en mama fijne kerstdagen daar en bedankt voor je kaartje op de zaak.
    Enne de groeten van Mini die nu naast me staat en uiteraard van mij ook Maxi.

TURBOGROETEN ;-)

• 25 December 2006 - 16:45

Saar:

Hai John!
    Grappig, ja ik heb inderdaad je website bezocht...,
    Ik vond het echt een supermooi land, de philipijnen.., helaas was ik er maar 2 weken, dus veel heb ik niet rond kunnen reizen.
    Ik hoop nog eens terug te kunnen gaan!
    Hmm, fijn, tropische kerst!
    Veel plezier nog!
    Groetjes, Sarah

• 27 December 2006 - 20:07

Hans Teeuwisse:

jullie ook een fantastisch new year, wij gaan lekker 2 daagjes naar Londen (ook leuk), have a nice flight home, greetz