Internetverslaving en telefoonnummer
Door: John
Blijf op de hoogte en volg John
02 November 2006 | Filipijnen, Manila
Ik ben tot de conclusie gekomen dat we eigenlijk allemaal internet verslaafd zijn.
Of je nu op vakantie bent, in het buitenland zit (studeren, stage) of beter gezegd een plek waar je geen internet hebt, dan zorg je er wel voor dat je een internetcafé vind om je mail te checken. Je zorgt er in ieder geval voor dat je ergens kan internetten om je mail te checken of wat dan ook. Tot nu toe doe ik in ieder geval zeker mee aan deze verslaving. Maar het is natuurlijk ook wel een mooi medium, omdat iedereen zo wel op de hoogte kan blijven van elkaars ervaringen waar dan ook. Naar mijn mening is het een tijdloos medium. Maar tot zover iets over Internet.
Ik heb gisteren ook een simkaartje gekocht.
Mijn telefoonnummer in de hier is 00639154836096.
Dus als je behoefte hebt om me te sms-en dan kan dit, je kan zelfs bellen als je wilt maar houdt wel rekening met het tijdsverschil (bij voorbaat dank).
Nog iets over de foto’s, ik hoop ze snel te kunnen posten. Ik zit nu helaas in het hotel verbonden met een old skool 56.0 kb modempje (het internetten gaat dus ongeveer vergelijkbaar met een schildpad (misschien iets overdreven maar dan te vergelijken met een spartamed). Tot zover deze post.
Groeten vanuit het altijd warme (helaas niet altijd zonnig, het regent hier toch ook wel) Azië!
John
Pics @: http://www.mijnalbum.nl/Album=6UYQR3Z6
Ik heb gisteren ook een simkaartje gekocht.
Mijn telefoonnummer in de hier is 00639154836096.
John
Pics @: http://www.mijnalbum.nl/Album=6UYQR3Z6
02 November 2006 - 10:20
Liev:
Leuk je foto´s te zien. Wel raar om je zo naast Julietta te zien. Kan je t een beetje vinden met je halfbroertjes/zussen? Doe je ma ook de groeten BTW.
x -
02 November 2006 - 10:33
Je Coach - Ben:
Eehh Sjonnie , leuk om te lezen dat je het naar je zin hebt daar in Azie...en de foto's zijn erg leuk om te bekijken.
Je zal vast nog geen ijsbaan hebben gevonden he! Zou je mooi de breakout kunnen oefenen..
Groeten van mij en natuurlijk ook je teammaatjes ..
Ciao
02 November 2006 - 11:42
MaxiMing:
Hey Pokezjonie,
Mooie pica's joh. Kijk op chinese nieuws zie af en toe typhoon op Filipijnen en sommige straatjes in de Filisteinen. Dus af en toe ook slecht weer daar. Hier al niet beter af en toe stormachtig. Enne lekkel veel velschillende lekkele dingetjes eten ;-) ;-)
Groetjes van MaxiMing -
02 November 2006 - 12:38
Loze Rob:
Zoals ik het lees is het een goed moment om eens even keihard af te kicken van je internet verslaving. Het is raar om op MSN in te loggen en John niet online te zien :p
De foto's zijn kick, gaan we nog getrakteerd worden met (binnenlandse?) natuur foto's?
Veel plezier verder! -
03 November 2006 - 10:08
Bjorn:
Hey NEEF van me, leuk om dit van je te lezen man top ;-) Thanks voor je sms... en bijhouden die blog....
Groeten van Bjorn & Emmy